Ezen a héten minden nap kapunk egy-két papírzacskót, benne egy kis itókával meg némi harapnivalóval. A feladó a Shell, a szegénysorsú újságírók ingyenkonyhája mögött megbúvó szándék pedig, hogy az autós szaksajtó adjon hírt a márka benzinkútjainak megújult kaja-pia választékáról.

Hát rajtunk ne múljon: kedves olvasók, a Shellnél nem csak tankolni lehet, hanem enni is! Íme, a közlemény veleje:

“A Shell töltőállomások étel- és italkínálata megújult. A deli2go  márkanév alatt forgalmazott friss, minőségi és finom ételek között mindenki talál ízlésének megfelelőt. Így például helyben készített bagettek, szendvicsek, tortillák, valamint frissen sütött péksütemények, grillezett paninik és hot dogok is kaphatók a Shell kutakon. Praktikus csomagolásuknak köszönhetően a deli2go termékek utazás közben is kényelmesen fogyaszthatók, így autóban ülve sem kell lemondania a friss és finom ételekről, italokról.”

Megetet minket a Shell 1
Megetet minket a Shell 2

Megetet minket a Shell

Megetet minket a Shell

Megetet minket a Shell 6
Megetet minket a Shell 7
Megetet minket a Shell 8
Fotó megosztása:
Megetet minket a Shell 9 A praktikus csomagoláshoz azért hozzátennénk, hogy a műanyag helyett esztétikusabb és környezettudatosabb hangulat papírdobozból meglehetős küszködéssel lehet csak kioperálni a háromszögszendvicset, de ezen majd csak akkor mérgelődünk, ha a saját pénzünket adtuk érte. Addig ajándék szendvicsnek nem nézzük a dobozát.