Kopott BMW M5, szakít le a lejtőn. Őrült, sok ilyet láttunk már. Ez a fajta magamutogató volánhuszár csap pár életveszélyes kanyart, és ásznak könyveli el magát. Legtöbbjük beérik egy félperces bemutatóval, de emberünket más fából faragták.

Giorgi Tevzadze a következő Szállító filmbe jelentkezett kaszkadőrnek, vagy legalább a helyi maffiához szeretne elszegődni sofőrnek, olyan brutális tempóban halad a szabályosan közlekedők között. Orosz rulettet játszik, amiben a tárból csak egy töltény hiányzik. És mindig nyer.

Legalábbis a felvétel nyolc és fél perce alatt. Szinte hihetetlen, hogy ekkora felelőtlenség megtorlatlanul marad, mintha tényleg filmet látnánk, pedig itt nincs forgatókönyv, a többi autót nem felkészült kaszkadőrök vezetik. Kár hogy tudását nem versenypályán kamatoztatja, mert bármennyire is lenyűgöző a tehetsége, hiába uralja az autót maximálisan, az ilyen stílusnak nincs helye a közúton!


(A videó leírása külön fricska, legalábbis vélhetően annak szánták. Felkérik a nézőket, hogy mindezt ne próbálják ki otthon, és Giorgi is megígéri, hogy sosem vezet így többet, jaszkarizása nevelő célzatú, csak bemutatta mi a helytelen stílus :)