Hosszú, elnyújtott szünet után új évaddal jelentkezik bolygónk legnépszerűbb autós tévéműsora. A londoni Olimpia, majd a Jeremy Clarkson által sokat szidott X-faktor csúszott a tizenkilencedik évad, de a hosszú böjtnek végre vége.

Igaz a show újkori történetének legrövidebb szezonja kezdődik, mindössze öt epizódot kapunk február végéig. Az első részt Január 27.-én tűzi műsorra a BBC, és az Internetes hírforrásoknak hála, szinte már most tudjuk miről fog szólni a kurta januári sorozat.

Tehát aki meglepetésre vágyik, most fordítsa el tekintetét, mert megosztjuk a részleteket.

Foci helyett most rögbivel törnek össze pár vadonatúj autót

Foci helyett most rögbivel törnek össze pár vadonatúj autót

Biztos, hogy a trió ellátogat az Egyesült Államokba, ahol három szupersportautóval túráznak majd, az úti cél pedig valahol Mexikóban lesz. Clarksonék alatt a  Viper SRT, a Lexus LFA, és az Aston Martin Vanquish dübörög majd, így biztos nem fogunk unatkozni.
Ez látványos lesz! Bentley a ralipályán

Ez látványos lesz! Bentley a ralipályán

Ez látványos lesz! Bentley a ralipályán


Várhatóan még Egyiptom kedvéért hagyják el Európát, és a brit felfedezőket követve haladnak majd a Nílus mentén. Igazi Afrika különkiadás hangulató epizódot várunk, ahol a stáb térdig merül a sárban és egymás szívatásában.

Visszatérnek a jó öreg autóval egyéb közlekedési eszköz elleni megmérettetések. A hagyomány szerint Clarkson egy bitang erős géppel (Shelby GT500) indul az útnak, két műsorvezető társa pedig a tömegközlekedést veszi igénybe. A Wembley stadionból indulnak, és Milánó a végcél, kíváncsian várjuk ki ér oda a meccsre.

Az autófoci után most láthatunk autórögbit, Kia Cee’d típusú kocsik törik zúzzák egymást majd a gyepen. Reptéri teszten pedig a Toyota GT86 és a Pagani Huayra várható, valamint egy komoly összehasonlítás az izom kompaktok számára.