A NASCAR a folyamatos balkanyarokon kívül általában ütközésekről, lángoló autókról, és balhékról szól. A legutóbbi futamon borult az arány, és a szokásos pofonok helyett igazi bunyó kerekedett. Vagy ragaszkodva a valósághoz, inkább vicces tömeges lökdösődés és kakaskodás.

A konfliktus velejét Clint Bowyer és Jeff Gordon pályán kezdődő harca adta. A két pilóta kihasználta a kontaktsportok adta lehetőséget, Clint tördelte hátulról Jeff gépét, aki tizenegy körrel a vége előtt megelégelte mindezt és felöklelte a versenytársat. Végül még egy autó beléjük pukkant, a szokásos NASCAR káoszt kialakítva.

Először a háromszoros Sprinter Cup-bajnok Jeff Gordon tért vissza a boxba, ahol Bowyer szerelői azonnal letámadták. Erre jöttek Gordon csapattagjai megvédeni pilótájukat, és innen következett az össznépi lökdösődés. A végső nagy szerepet Clint Bowyer játszotta el, aki az autóból kiszállva öles léptekkel sprintelt a balhé felé, hátha kap egy adagot a pofonzsákból. A nascar pályabírók végül lecsillapították a kedélyeket, és kivizsgálják az esetet, kit terhel a felelősség a túlzásba vitt show elemért.


A futamot Kevin Harvick nyerte, Bowyer és Gordon mindketten vesztettek a kieséssel, előbbi a negyedik, utóbbi a tizedik helyre csúszott vissza a tabellán