Szépségről nehéz vitatkozni, de azért a népesség nagy tömegeit figyelve kirajzolódnak tendenciák, irányvonalak. Így abban megegyezhetünk, hogy a végtelenségig plasztikázott, normál arcvonásoktól radikálisan eltérő fizimiska nem lehet szépségideál. Ez az állítás az autókra is igaz.

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer olyan kocsit lök fel a nettenger, amitől egyből szilikonnal felfújt paplanszájú modellek ugranak be hasonlatképp. Mert a Golba Violcar-S ezt garantáltan ezt a hatást váltja ki.

Az autók Geronazzo Máriája 1
Az autók Geronazzo Máriája 2

Az autók Geronazzo Máriája

Az autók Geronazzo Máriája

Az autók Geronazzo Máriája 8
Az autók Geronazzo Máriája 9
Az autók Geronazzo Máriája 10
Az autók Geronazzo Máriája 11
A Lengyelországban, kézzel épített sufniprojekt mintha egy képregényből lépett volna elő, eltúlzott vonásai kilógnak a megszokott valóság kereteiből.
Fotó megosztása:
Az autók Geronazzo Máriája 13 A Lengyelországban, kézzel épített sufniprojekt mintha egy képregényből lépett volna elő, eltúlzott vonásai kilógnak a megszokott valóság kereteiből. Meglepő mód a 2001-ben bemutatott autóra akadt volna vevő, Hollandiából rögtön ötven darabot rendeltek volna, de Jerzy Golba az építő nem tudta teljesíteni a kérést. Szerencsére.

Az autók Geronazzo Máriája 14 A bumfordi karosszéria alatt egy V6-os turbómotor dolgozik, 260 lóerőt termelve. A motor ereje az Audi S8 Quattro rendszerén keresztül jut el mind a négy kerékhez, egy ötsebességes váltón keresztül. Ez a technika 6,3 másodperces 0-100-as gyorsulást és 270 km/órás végsebességet biztosít elméletben. A kényelemre szintén nem lehet panasz, van légkondicionáló és villanyablak, sőt ABS is, hogy biztonságos véget érjen a száguldás.