Amikor úgy tűnik, hogy már mindent láttunk, és mindent hallottunk, mindig akad egy olyan sztori, ami bebizonyítja az ellenkezőjét.

A taxisofőrök valószínűleg sok hajmeresztő történetet tudnának mesélni Budapesten is, de egy Ohio állambeli kollégájuk most könnyedén túllicitál bárkit. Steve Rooza egy átlagos fuvarra készült, utasa a 27 éves Nicholas Barker a megérkezés után nem tudta készpénzben kifizetni az utat, viszont felajánlott egy merőben meglepő alternatív fizetési módot.

A különbözetet friss és illatos marihuánával kívánta rendezni, ezt azonban Steve egyértelműen visszautasította. Ezen utasunk annyira felháborodott, hogy kiszállva csak ennyit mondott a taxisnak: ” Gyerünk hívd a rendőrséget, Nicholas Barker voltam!”

Sofőrünk megfogadta a jó tanácsot, és a helyi tányérsapkások pillanatok alatt el is fogták a renitens utast. A kis incidens harminc nap börtönt és 250 dolláros pénzbüntetést ért, ennyi biztos elég ahhoz, hogy alaposan elgondolkodjon azon, mikor ajánl fel mariskát egy hét dolláros fuvarért, és kotyogja el saját nevét mindeközben.