Nincs értelme sokat ragozni a történetet, a videó mindent elmond. Srác, még hátsóján a tojáshéjjal, érzi övé a világ, de a kerekesszéken hiába lesz botkormány, akkor már nem fogja úgy gondolni, hogy játék az élet.


Mielőtt torkomnak ugranak a motorosok, igen, tisztában vagyok vele, hogy ő a szabályt erősítő kivétel.  Tehát nem akarom erősíteni a motorosokkal szembeni sztereotípiákat, de amíg ilyen barmok előfordulnak az utakon, a bizalom nem fog erősödni. Láthatóan nagy csapattal volt, és furcsa, hogy az idősebbjének sem volt annyi esze, hogy szóljon pár feddő szót, vagy lekeverjen egy nevelő célzatú nyaklevest (Mondjuk sisak, az rajtuk se volt). Mert lehet emberkedni, akár egy szál fenékbe vágó tangában is, felőlem ott töri ketté magát ahol tetszik, csak mindezt ne közúton tegye!

Megint és ezredszer, aki ennyi bizonyítási vágyat érez, nevezzen be valamelyik amatőr kupasorozatba, ott tényleg lehet villogni, igaz lehet, hogy egy 19 éves lány megalázóan gyorsabb lesz, de ez a legkevesebb annak, aki ilyen bazári majom módjára veszélyeztet másokat.