A benzinvér, így karácsony táján sem válik vízzé. Aki szelepfedéllel fekszik és szinkrongyűrűkről álmodik, annak most az ünnepi díszek Kánaánja következik. Megmutatjuk hogyan lehet igazi defektes megszállottként végigcsinálni a szentestét.


Ebből a szempontból a Lamborghini a szívünk csücske. Évről évre megörvendeztették a rajongókat egy a gyárhoz tartozó ünnepi szettel. A szokásos bogyódíszek mellett gyertyákkal és plüssmackókkal is növelték a meghitt hangulatot. Sajna idén elmaradt a tradíció, de az elmúlt években már a fanatikusok összegyűjthették a készletet.
Teljes a készlet, maci a gyereknek, párna az asszonynak!

Teljes a készlet, maci a gyereknek, párna az asszonynak!

Ha a szeretet és az olasz luxusmárka számunkra nem fér meg egy karácsonyfán, akkor az Amazon.com kínálata jelenthet megoldást. Szédítő a felhozatal, főleg a rotyogó V8-as klasszikus amcsi vasak szerelmesei tudnak elveszni a díszrengetegben. Chevrolet Corvette 1957-ből, legendás Thunderbird, és hatalmas Impala várja a vásárlók kattintásait.
A V8, karácsonykor is V8!

A V8, karácsonykor is V8!

Végül jöjjön a személyes kedvenc, az igazi puritán, csontig hatoló autóbuzéria. Nyolchengeres motorblokkot formázó fenyődísz. Azt hiszem ez az abszolút győztes, a letaglózó giccsesség határán egyensúlyoz, de a karácsonyi mézesmázosságba belefér ennyi. Típushű izomautó szívekről van szó, Chevy 427 “big block”, 350-es “small block”, Ford 427 valamint Chrysler 426 HEMI kerülhet az illatos fenyőágakra. Így teljes az ünnep!