A Renault márkát összekötni az erotikával nem atomfizikusokat igénylő feladat. Adja magát, és a franciáknak dolgozó reklámügynökségek meg is lovagolják ezt a kézenfekvő tényt.

A Twingo népszerűsítéséért már bevetettek kamaszlányt eperízű gumióvszerrel, és teljes díszbe öltözött transzvesztita apukát is, így a leszbikusok szerepeltetése már nem tűnt komoly dobásnak. Tulajdonképpen nem is volt az, nincsenek villanó keblek és csók sem csattan, csak sejtetést kapunk. Egy szőke hölgy és sötétbarna partnere a koktélpartin vívott kéjes szempárbaj után csak a szembekötős játékig jutnak el. Ám ez Olaszországban elég volt egy közepes méretű botrány kirobbantásához.

Betiltották a hirdetés sugárzását, Berlusconi médiabirodalma elgáncsolta a leszbikust átverő ruhatolvajról szóló félperces alkotást. A hivatalos álláspont szerint pont a homoszexuális emberek védelme a cél, hiszen az autó alig jelenik meg a provokatív reklámban.

A készítők természetesen védték gyermeküket. Elmondásuk szerint sikerült egy élvezetes és kreatív kisfilmet alkotni, vulgáris elemek nélkül. Végeredményben dörzsölhetik a tenyerüket, a tévében elvesztett publicitást most az interneten visszakapják kamatostul, ez a mai este egyik legkeresettebb videója.

Akárhonnan nézzük, a tiltás erős, ha a magyar tévében futó műsorokra gondolok, ezt a vallási műsor és az esti mese közé simán be lehet szúrni. Már csak a ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak, megérdemelte a tiltást a Twingo reklám?