Az orosz Dartz autóépítő műhely nem az ízléséről híres. Nekik köszönhetjük a bálnapéniszből készült bőrrel bélelt méregdrága terepjárót a Dartz Kombat Red Diamond Edition-t. Építésének híre futótűzként terjedt pont a megkérdőjelezhető ízlésvilág miatt.
A hírverés akkor is hírverés, ha kap némi negatív felhangot, és ezt az oroszok igen jól tudták. Ezért a következő fogásuk is a polgárpukkasztásra alapoz, az általuk készített Rolls-Royce átirat emblémáját fűszerezték meg némi leplezetlen erotikával.
Az eredeti.

Az eredeti.

Más szavakkal megalázták a patinás márka történetét végigkísérő orrdíszt. Mint tudjuk, az eredeti Spirit of Ecstasy egy széttárt karokkal előre hajoló nőalak, szárnyszerűen lobogó ruhával. Az oroszok úgy ítélték, hogy a ruha felesleges sallang, és ha már úgy esett társat adtak az árválkodó ezüst hölgynek, egy rosszul sikerült Oscar figura képében. Természetesen a Rolls-Royce képviselői nem voltak elragadtatva a művészeti szabadság ilyen szintű megnyilvánulása láttán, és szerintem sokan vannak még így ezzel.