A medence alkalmas hely a parkolásra? 1

Jó néhány munkahelyi fiaskót ki lehet magyarázni. De medencébe hajtani egy vendég autójával, a legjobb dumagépnek is feladná a leckét.

Elcsépelt filmes jelenet, amikor egy üldözés vagy bénázás végén medencében landoló kocsit látunk. Ahogy általában a valóság most is túllicitálja a mozit, ilyen bizony megtörtént tőlünk nem is olyan messze.

Horvátország egyik szigetén az “Old Palace” nevezetű hotel dolgozója merült alá a hűs habokban. Az Indiából érkezett idénymunkás rá se hederített arra, hogy a Fiat Punto sebességben volt, amikor ő elfordította az indítókulcsot. Szerencsétlenségére a medence elég közel volt a csobbanáshoz. Érthetetlen manőverét azzal magyarázta, hogy Indiában egyszerűen nem indulnak az autók, ha sebességben hagyták őket.

Ennek igazságtartalmát ellenőrizni most nem fogjuk, inkább gyönyörködjünk az eset gazdag képgalériájában!

Ja és még valami. Mindjárt más a képlet, ha mindezt direkt és stílusosan csináljuk. Igaz, ehhez az egykor Indiát gyarmatként leigázó Brit Birodalom kései gyermekeként kell születni, majd jó szerencsével és kemény munkával olyan műsort vezetni a BBC csatornán, ahol finanszírozni tudják az ilyen jellegű bohóckodást.