Nincs az a patyolatlelkű, báránymodorú sofőr, aki ne élne előítélettel némely márka iránt. Mindenkinek rá tud bökni egy fajta autóra, ami a legtöbb bosszúságot okozza. Állandóan kikanyarodik elénk, nem indexel, jobbról előz, dudál és anyáz. A tötyörgő Suzukis, a béna Skodás, az erőszakos BMW-s, a pökhendi Audis.

Mégis ki a nyerő? Ki viszi a pálmát a bunkósági sorrendben? Erre a kérdésre keresték a választ Angliában. Az angolok mániája, tegyük hozzá, hogy mindent kikutatnak, közel sem pontos eredménnyel. Ezért ezt a felmérést is kezeljük inkább érdekességként.
 
A Gocompare.com oldal által végzett kutatásban 3.000 közlekedőt kérdeztek meg a témában, és ők lelkesen ikszelgettek és mutogattak, ahogy azt kell. Az összesített eredmények alapján a pénz marad a bukiknál, papírforma eredmény született, hiszen a bajor vasak tulajdonosai állhatnak dobogóra. A megkérdezettek felét érte már rossz élmény BMW-kel kapcsolatban. Mögöttük a fehér furgonnal igyekvő kisárúszállítók zártak, a bronzérmet pedig az Audisok kapták.

A teljes lista:

1.BMW

2. Fehér Furgon (alias kisteher)

3.Audi

4.Ford

5.Land Rover

6.Kamion

7.Vauxhall (Opel)

8.Range Rover

9.Volkswagen

10.Mercedes

Vajon mennyire igaz ez a lista hazánk viszonyaira? Ki változtatna a sorrenden?

forrás: carscoop.blogspot.com