Első gondolatom az volt, hogy miféle úri huncutság ez kérem? Égben parkol, jó cím, az olvasó nem is tudja mire kattint. Hát jöjjön a rideg valóság.

Nicole jó színésznő és ezt Hollywoodban erősen honorálják. Így megengedhet magának egy még New York szinten is bitang elegáns lakást. Nem akarok senkit sem untatni a négyzetméterekkel és a három és fél fürdőszobával, nekünk a garázs a lényeg.

Mert ezzel, teljes mértékben mindegy, hogy hanyadikon lakunk, autónkkal közvetlen a lakás mellé, azaz a lakásban parkolhatunk. Lényegében egy intelligens teherliftről van szó, ami a szükséges beállítás után felismer minket, és megbízhatóan szállít el lakosztályunkig. Ahova megérkezve csak egy ajtó választ el a mérhetetlen luxustól. Nincs fogvacogtató, lélekölő mélygarázs, sem áztató eső, illetve az ajtót feszegető tolvajoktól sem kell félni az “égi garázsban.” A különleges megoldás ára nem került nyilvánosságra, szerintem elég annyit tudni, hogy a lakás maga 10 millió dollárba került…


Aki nem szerepel a mérhetetlenül gazdagok listáján, de szeretne egy drága, ellenben ép ésszel felmérhető, ötletes garázst, annak a Cardok rendszere az ideális megoldás.