Magas az ingerküszöb, annyi idiótát, közveszélyes bolondot látni a neten, hogy már nehéz meglepődni bármin is.

Szétrobbantott kuplung, kibicsaklott kerekek a parkolóban vagánykodás közben. Esetleg egy leszakadt kipufogó, ezen már el se mosolyodik az ember. Nem árt cifrázni, ha internetes sztár akar lenni az ember, és van olyan, aki ki tudja elégíteni a felmerülő új igényeket.


Itt van például ez a srác, aki forradalmasítani akarta a Jet Ski szállítási metódusát. Pofonegyszerű az ötlet, elég a Ford kisteher farát a vízbe tolni, majd nagy gázzal behajtani a raktérbe, és már lehet is szúrni az egyet és tiplizni haza. Még szerencse, hogy valaki felvette az esetet, mert különben nehezen hittem volna el.


Van egy másik okostojás is, aki szintén Darwin-díjas megmozdulásával hívta fel magára a figyelmet. Kisebb áradás lepte meg a pajtát, benne a féltve őrzött C4-es Corvette. Meg kell menteni! Mi volt a nagy ötlet? Hát nekifutás, nagy gáz, és zutty bele a vízbe, hátha előjön némi Knight Rider-ösztön és simán túlpartra kerül a vas. Ehelyett két méter után már lefulladt motorral ázott a habokban.

A tulajdonos nem vette figyelembe azt az apró tényt, hogy ezek a sportautók az orr-részből kapják a levegőt, ami egy félméteres vízbe belerobbanva igen nagy problémákhoz vezethet. A motorba került víz még az álmoskönyvek szerint sem jelent jót. Ha szerencséje van, előbb halt le a V8-as, minthogy az égéstérbe kerüljön a víz, ha meg nem, akkor szinte biztos a szívcsere vagy a teljes felújítás.

Idióták, az autó nem jár a vízen! 1

Ilyen egy vízzel járatott dugattyú…