Csikorgó gumi, padlóig taposott fékpedál jelzi az úton áthaladó házi kedvenceket. Sokszor kerülünk miattuk bajba, és néha elkerülhetetlen az ütközés. Nincs ez másképp a világ másik felén Chilében sem. Ott egy Citroën sofőr elé ugrott egy eb, és szerencsétlenségére csattanás lett a vége. Ilyenkor félve szálunk ki az autóból, haláltusát vívó jószágot, vércsíkot keresve.

De a sofőr nem talált semmit. Magát a kutyát sem! Sebaj, gondolta elnéz a legközelebbi szerelő műhelybe, felmérni mennyi kár esett a francia vasban. Ekkor jött a meglepetés, hiszen az eb a lökhárítóba csúszva élte túl a megrázó eseményt.

Több vélemény szerint csalásról van szó, mert hihetetlen, hogy ide beszorulva csak egy lábtöréssel úszta meg a blöki a kalandot.


Én a hívők pártján állok, egyik kollégánk Toyota Corollájának ködlámpájába fúródott be mérnöki pontossággal egy fácánkakas. Csak a két láb kandikált ki a lámpa helyén, és szinte teljesen ép bőrrel úszta meg szárnyasunk a kalandot. Na jó, nem élte túl, annál halottabb már nem is lehetett volna, de levesként igen kiemelkedő karriert futott be.  

Megtörtént, vagy csalás? Döntsenek önök!