Az exkluzív tartalommal ellátott mobil májusban kerül az üzletekbe és csak a T-Mobile üzleteiben lesz kapható. A Nokia X6, a finn gyártó soron következő multimédiás zászlóshajója. A Vezess.hu  Forma-1 programja az első magyar nyelvű alkalmazás, amit előre telepítve adnak egy mobilkészülékkel, így a felhasználó rögtön a készülék kicsomagolása után, letöltés és telepítés nélkül kezdheti el a használatát.

A vezess.hu rátelepült a mobilra 1

Az alkalmazás az autósportok szerelmeseinek kedvence lehet, a Vezess.hu F1-es alkalmazása ugyanis lehetővé teszi, hogy az X6-os készülék tulajdonosai mindig képben legyenek a Száguldó Cirkusszal kapcsolatban. A szoftver akár a készülék nyitóképernyőjén is megjeleníthető. Gyorsan áttekinthető hírei mellett részletes lekérdezést tesz lehetővé a csapatokkal, a pilótákkal kapcsolatban. A telefon használói ezenkívül megnézhetik a világbajnoki pontverseny állását, a pályák kialakítását, azok technikai paramétereit és természetesen a versenynaptárt.

A készülékre előretelepített Vezess.hu F1-es alkalmazást a népszerű Hír24, TV24, Mozi24, FigyelőNet, StoryOnline és Technet mobilalkalmazásokat is lefejlesztő Sanoma Budapest mobilmédia üzletága készítette.

A telefonról részletesen itt olvashatnak!