Kecskeméti Drift Majális

Kecskeméti Drift Majális

Szerencsére kegyébe fogadta a mai napot az időjárás szeszélyes istene, szikrázó napsütésben gurultunk a Kecskeméti gokart pályára. A bejutás pörgős, a hangulat még az álmos délelőtt jegyeit viseli magán, még csak bemelegítő köröket futottak a drift gumifüstgyáros versenyzői.

Azaz pont ezekben a pillanatokban indult be az élet, most zajlik a BMW-k gumiégető viadala, ami jelentem meg is nyert valaki, mert messzire visszhangzott a kidurranó abroncs zaja. Tehát aki füstfelleget lát Kecskemét felett, ne hívja a tűzoltókat, inkább kövesse a füstjeleket.

Természetesen minden kellék rendelkezésre áll, ami egy jó majálishoz kell, vattacukor és kipakolás, tengernyi hideg sör, és a pavlovi reflexeket beindító sült hús illata. A parkolókban pedig a Mini Cooper és BMW márkatalálkozók várják az érdeklődőket, érdekesség akad bőven, 850-es BMW-től az áruszállító Mini-ig.

Amint lehet utánajárunk a csinos hölgyek találkozójának is, és minden olvasónak ajánlom, hogy figyeljék a blogot, mert nem fogunk spórolni a képekkel és videókkal, ha rájuk lelünk!