Csoda, hogy egyáltalán van túlélő

Csoda, hogy egyáltalán van túlélő

A rendőrség komolyan vette, amiről pénteken beszélgettünk. Már meg is kaptuk az első beszámolót, amely hatósági tömörségével együtt is képes riasztó gondolatokat ébreszteni.

Mikre is kell számítanunk az utakon, akár úgy vezetünk, mint Mikáelsumakker, akár nem. Hülyeség ellen ugyanis nincs orvosság, pláne más hülyesége ellen. Íme, hogyan visz magával a túlvilágra egy magát törvényen és fizikán felülinek érző, ha halott, ha nem, idióta két ártatlan embert:

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Muhi és Nyékládháza között a 35. számú főúton 05-én 17.35 órakor egy 30 éves férfi, érvényes vezetői engedély nélkül, eltiltás hatálya alatt az általa vezetett motorkerékpárral közlekedve szabálytalan előzés következtében az úttestre felfestett záróvonalon és forgalomtól elzárt területen keresztül haladva áttért a haladási iránya szerinti bal oldalra és ott frontálisan neki ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő  51 éves férfi által vezetett személygépkocsinak. A baleset következtébe a motorkerékpár vezetője és a személygépkocsi egyik utasa, egy 45 éves nő a helyszínen, míg egy 20 éves férfi, a motorkerékpár utasa a kórházba szállítást követően meghaltak.

A személygépkocsi vezetője életveszélyes, a személygépkocsi másik utasa könnyű sérülést szenvedett.

Hátborzongató: ülök a kocsiban, csurgok békésen egy kétszámjegyű úton, és egyszer csak szemből megöl valaki. Hogy lehetne az ilyen időzített bombákat kiszűrni a forgalomból? Van ötletetek? Mit csinálnátok, ha ti lennétek a király, de legalábbis a Draskovics?