Gömbpanoráma csak nálunk 2


Attila kolléga – aki maga is kacérkodik a fotózás művészetével – dobta fel nagyjából három hónappal ezelőtt a belső gömbpanoráma ötletét, ami egy igencsak látványos, csilli-villi funkció. Az összefűzött képek segítségével teljesen körbe tudunk nézni az autóban, egyetlen apró részlet sem bújhat el. Ilyet korábban csak gyári autós honlapokon láttunk.

Kis utánajárással sikerült rátalálnunk Grépály András Zoltánra, aki azóta is szorgosan gyártja nekünk ezeket a felvételeket. A kép kezelése pofonegyszerű, a körülnézéshez elég az egér bal gombját nyomva tartani, nagyításhoz a scroll, vagy a kép alján látható ikonok használhatóak.Következzen egy kis válogatás az eddig elkészült felvételekről.

Ford Ka: Nem mintha borzasztóan vágynánk a Ka-ra, de a felvétel pillanatában elég újnak számított az autó, és nekünk ő volt az első, akin kipróbáltuk a technikát.


BMW 5-ös Gran Turismo: A BMW legújabb, bálnaszerű egyterűjéből, az 5-ös Gran Turismoból egyelőre egy darab van országban, a többi csak októberben érkezik. Exkluzív fotók csak nálunk!


Honda Insight: Sokan várták a Toyota Prius konkurensét, a Honda Insightot, amiről később kiderült, hogy nem is annyira konkurens. Mindenestre érdemes körülnézni benne, igazi űrhajó.


KIA Soul: Rendesen megcsinált dél-koreai autót már láttunk eleget az utóbbi években. A Kia most tovább kíván lépni: az egyedi Soullal ők diktálnák a divatot, és próbálnak lelket plántálni az autóba.


Toyota iQ: Amilyen pici, olyan örömteli vezetni a smart ellen harcba küldött Toyotát, ami az első pillanatban fényes győzelmet aratott nálunk. Szűken négyen is elférni benne.


Chevrolet Cruze: Itthon az elsők között jutottunk a vadiúj Chevrolet Cruze-hoz, ami igazi felüdülés a Daewoo-s idők után, sőt kedvező árával és minőségével erősen megszorongatja az eddig befoghatatlan japán és német konkurenciát is.


Volvo XC60: Vége a nyugdíjas, öreguras imázsnak, az XC60 egy fiatalos, divatos városi terepjáró a feltörekvő rétegnek. Ráadásul még nekünk is tetszett.