A piac jól fogadta a Hyundai N csomagját, a választhatóan 250 vagy 275 lóerős utcai sportautóból 2018 első félévében csaknem háromezer darabot adtak el, többet, mint amivel a gyár számolt.

Most itt az ideje bővíteni a palettát: az i30 kvázi prémium verziója, a lépcsőshátú Fastback is megkapja a motortuningból, részlegesen önzáró differenciálműből, aktív kipufogószelepből, automata gázfröccs funkcióból, 18 vagy 19 colos kerekekből, elektronikus szabályozású felfüggesztésből és feljavított fékekből álló csomagot. Ezzel az autó 6,1 mp alatt gyorsul százra, végsebessége 250 km/óra.

Újabb sportmodellt épített a Hyundai 2

A megjelenést egyedi első és hátsó lökhárító, a karosszérián körbe futó piros kontúrcsík, fekete fényszóróházak, valamint a dupla kipufogó között elhelyezett, háromszög alakú ködfény teszi a teljesítményhez méltóvá.

Az utastérben piros cérnával varrott egyedi sportkormány található, rajta az N üzemmódot aktiváló gombbal. A színvilág piros-fekete, az üléseket alapkivitelben szövet borítja, de bőr és nyersbőr kárpitozás is kérhető.

Újabb sportmodellt épített a Hyundai 3

Kattints ide, ha mozgásban is meg szeretnéd nézni a Hyundai új sportmodelljét.

g