Harci díszbe öltözött  Miközben a Nissan Pulsar motorválasztéka a 190 lóerős turbómotorral bővült, a gyár egy lépéssel tovább ment, és bemutatta a ferdehátú modell sportváltozatát – igaz, egyelőre csak tanulmány formájában. 

Nagyon bejött a Nissan Motorsport (Nismo) utcai programja: napokkal azután, hogy bejelentették, elkészítik a következő lépcsőt képviselő Juke Nismo RS-t, most leleplezték a friss derdehátú Pulsar nismósított kivitelének előtanulmányát. 
Nem szorul különösebb magyarázatra a látvány. A sötétszürke fényezés és a karosszéria alsó felén körbefutó, pirosra festett aerodinamikai elem kontrasztja harcias külsőt teremt. A megnövelt lökhárítóban hatalmas nyílások nyelik a fékek hűtéséhez szükséges levegőt, hátul diffúzor és központi dupla kipufogó vadítja a megjelenést. 
A szélesebb kerékívekben 19 colos kerekek feszülnek, a hasmagasságot csökkentették. Ez azonban nem volt elég: új rugókat és lengéscsillapítókat építettek be. 
A krómozott ablakkereteket feketére cserélték, a tükörház pirossal megfestett szénszálas borítást kapott. A beltérben piros hátterű fordulatszámmérő, kimélyített Alcantara sportülések, háromküllős sportkormány és alupedálok hozzák hangulatba a vezetőt. 
Már csak egy apró részlet hiányzik, hogy teljes legyen a kép: a motor. Ez alighanem az 1,6 literes, 200 lóerős turbós négyhengeres lesz, de adjuk meg az esélyt a Nissannak, hátha felülmúlja önmagát.
Kattints az alábbi képre a gyári galéria megtekintéséhez!

Harci díszbe öltözött 1