Olyan autózással, karbantartással, gyártással és fejlesztéssel kapcsolatos folyamatokat mutatunk be Mestermunka videósorozatunkban, amilyeneket még nem láttál. A legújabb részben a Sróth Garage-ba látogatunk el, ahol annak járunk utána, hogyan lesz a rozsdás, régi, kibontott féknyergekből olyan, mintha frissen készült volna el a gyártószalagon.

Ez a Mestermunka, a Vezess legújabb videós sorozata, amelyben azt mutatjuk meg nektek, hogyan csinálják a szakemberek. Műhelytitkoknak, műveleteknek, folyamatoknak járunk utána. Benézünk a legmodernebb autóipari fejlesztések mögé, megnézzük, hogyan lesz régi alkatrészből új, megmutatunk olyan munkafolyamatokat, amilyeneket még nem láttál. Érdekel, hogy mi történik az autóddal és annak alkatrészeivel egy szerelőnél? Akkor nézd a Mestermunkát!

Jelentkezz!

A Mestermunka videósorozatunkban az autóipari szegmens minden részletét szeretnénk megmutatni. Legyen az felújítás, fejlesztés, gyártás, tesztelés, szerelés, minden érdekes lehet, ami az autóval történik! Ha ilyen helyen dolgozol és megmutatnád, hogyan csináljátok, írj nekünk a mestermunka@vezess.hu címre!