Ha autókról van szó, elkerülhetetlen, hogy a fogyasztást szóba kerüljön. Jelentős költség a fenntartásban, így aztán sok esetben nem mindegy, mennyi az annyi. Vannak, akik a minimumra törekednek, de sokan mindig ugyanannyiért tankolnak és nem izgulnak azon, hogy mennyi kilométert mehettek el ugyanannyi pénzből. Mi sem hiszünk a katalógusértékeknek, éppen ezért új videós sorozatot indítottunk, amiben megmérjük az autók valós fogyasztását.

A Teletank célja megmutatni, hogy átlagos felhasználás mellett, a fogyasztásmérővel nem harcolva és a gázpedállal sem hímes tojásként bánva normális körülmények között mennyit fogyasztanak az autók. Ez nem egy verseny, vagy kihívás, hanem a valóság. Összeállítottunk egy kicsit több mint 100 kilométeres útvonalat, amiben vegyesen szerepel város, országút és autópálya hétköznapi forgalomban munkaidőben, azonos sofőrrel. Teletankkal indulunk, visszatérve újra tankolunk és a blokk megmondja az igazságot.

Tarts velünk! Ez a Teletank, a Vezess fogyasztásmérő sorozata. Ha megmutatnád az autódat, ami lehetetlenül sokat eszik, vagy éppen benzinpárán is elketyeg, írj nekünk a teletank@vezess.hu e-mail címre!