Lamborghini tankolására koldulni? 1
Lamborghini tankolására koldulni? 2

Lamborghini tankolására koldulni?

Lamborghini tankolására koldulni?

Lamborghini tankolására koldulni? 12
Lamborghini tankolására koldulni? 13
Lamborghini tankolására koldulni? 14
Lamborghini tankolására koldulni? 15
Lamborghini tankolására koldulni? 16
A világ leggyorsabb márkakupájának autója
Jobbra Szemerszky Zsolt
A magyar Green.hope csapat autói
Szar az élet
Fotó megosztása:
A világ leggyorsabb márkakupájának autója

A világ leggyorsabb márkakupájának autója

A világ leggyorsabb márkakupájának autója


Hetek óta ömlik ránk a sok sajtóközlemény egy magyar csapattól, amely Lamborghinikkel indul egy nemzetközi márkakupán. Azaz indulna, ha…

A Bumerángban hétfő reggel arról folyt a beszélgetés, milyen rossz lehet most Bochkor Gábor (külföldi) ismerősének, mert a válság miatt el kellett adnia magánjetjét. Szegény, most kénytelen repülőtársaságok menetrendjéhez alkalmazkodni, mások verejtékét szagolni tízezer méteren. Van azonban, aki nem adja fel ilyen könnyen. Egy magyar lamborghinis versenyző például nem törődik bele, hogy egy visszalépett szponzor meghiúsítson egy álmot. Inkább megírta ezt a levelet:

“Kedves Barátom, Ismerősöm, Lamborghini rajongó,

Egy hatalmas kéréssel fordulok Hozzád. Az elmúlt fél évem arról szólt, hogy megteremtettem a lehetőséget, hogy a lehetőséget kapjon magyar pilóta a világ legrangosabb autóverseny sorozatában. Ez sikerült, idén lehetséges lenne, hogy ez sikerüljön. Sajnos az élet úgy hozta viszont, hogy az első verseny előtt 10 nappal visszalépett egy szponzorunk, így instabillá vált minden.

A magyar Green.hope csapat autói

A magyar Green.hope csapat autói

A magyar Green.hope csapat autói


A Lamborghini és sok más csapat segített nekünk, de még mindig pár ezer Euro hiányzik. Szinte lassan belefutunk a csütörtöki Adriai versenybe, ezért is fordulok Hozzád segítségért. Szeretnélek arra kérni, hogy egyetlen egy Euróval támogass, hogy sikerüljön elindulnia a csapatnak. Egy Euro az nem sok, csak 280 Forint, viszont elég ahhoz, hogy közös összefogással sikerülhessen magyar zászlót is látni a bajnokságban.

Kérlek segíts nekem abban, hogy ez sikerülhessen!

Lehetséges, hogy megvetsz ezért a levélért, vagy úgy ítéled meg, hogy nevetséges, de hidd el, hogy ha nem próbálnánk meg mindent, akkor mindig is bánnánk, hogy kiengedtük ezt a lehetőséget a kezünkből. Magyarországnak úgy kell a siker, mint egy falat kenyér, viszont ez sajnos önerőből nehezen érhető el. Egy erős összefogással és ha mindenki csak 280 Forintot segít, aki ezt a levelet megkapta, akkor viszont teljesül.

Nagyon bízom benne, hogy mellém tudsz állni. Köszönöm előre is,

Zsolt

Szemerszky Zsolt – green.hope racing team –  info@lamborghiniteam.com – www.lamborghiniteam.com”

Jobbra Szemerszky Zsolt

Jobbra Szemerszky Zsolt

Jobbra Szemerszky Zsolt


Dehogy vetlek meg, Zsolt, és remélem, soha nem kerülök ilyen helyzetbe. Látni majdnem megvalósulni egy élet álmát, és elillanni az egészet, amikor már csak napok kérdése, hogy minden összejöjjön; talán még rosszabb ez, mint eleve nem is kerülni olyan helyzetbe, hogy ekkorát álmodhasson az ember.

Persze, vannak, akik éheznek, és bizonyára többet jelent egy jótékony euró egy szendvics formájában egy Fedél Nélkül árus gyomrának, mint egy liter benzinné válva a Lambo injektorainak, de azért nagyon remélem, hogy összejön a lóvé és ott lehet a nemzetközi mezőnyben a zászló. Bármilyen bizarr dolog is egy versenyautóra koldulni, én azért igenis nagyon drukkolok ennek a csapatnak. És bedobok egy eurót a perselybe.