Hányszoros világbajnok Valentino Rossi?
Hétszeres
Háromszoros
Egyszeres
Ki a motorozás koronázatlan királya?
Talmácsi Gábor
Giacomo Agostini
Tóth Imre
Ki a könyv szerzője?
Friderikusz Sándor
Gianni
Budur Gabriella
Név:
Email:

A könyvről

Ugyan még két verseny hátra van a gyorsasági motoros világbajnokság 2006-os szezonjából és két kategóriában még nem hirdettek világbajnokot, azt már most sziklaszilárdan állíthatjuk, hogy november 17-én érkezik Magyarország első MotoGP könyve.

Az elmúlt években, ahogy a magyar versenyzők egyre jobb eredményeket értek el a világbajnokságon és a hazai sajtó is egyre többet foglalkozott a MotoGP-vel, az emberek érdeklődése óriási mértékben megnőtt Rossiék iránt.

Egyetlen magyar újságíró van, aki a versenyekről helyszíni tudósításokat ír a hazai szaklapoknak. A hír azonban nem ez, hanem, hogy a kisasszony, merthogy egy nőről van szó, szóval Budur Gabriella, most minden tudását, begyűjtött információit, technikai titkokat egy csokorba gyűjtötte, ami egy könyv formájában novemberben már a legtöbb motoros boltban és a nagyobb könyvkereskedésekben már megvásárolható lesz.

A könyvben nem csak technikai adatokat böngészhetnek az olvasók, hanem olyan emberi történetekről is olvashatnak, amelyek igazán érdekli a motorozást, motorsportot kedvelőket. Az író bemutatja a könyvben, a világbajnokságot versenyről versenyre működtető szervezetet, az egész MotoGP logisztikai rendszerét, de rengeteg háttér-információ, interjú, statisztika és versenybeszámoló is része a könyvnek, mindez exkluzív képsorozattal illusztrálva az év legmeghatározóbb pillanatairól.

280 oldalon keresztül megpróbál választ adni arra a kérdésre, hogy ezek a versenyzők, a csapatok és a gyárak, hogyan kockáztatják és rendelik alá az életüket a versenypályákon másodpercekért.

A 6990 forintos könyv elővételben, 10%-os kedvezménnyel megvásárolható a motogpkonyv@chello.hu e-mail címen. A megrendeléshez küld el a teljes nevedet, címedet és egy telefonszámot, amelyen értesíthet a kiadó, hogy mikor kapod kézhez a könyvet.