A Játék véget ért!

Melyik Guy Ritchie filmben játszott Jason Statham?
blöff
A halálos tüsszentés
böff
Mi történik a főhőssel a Crank – Felpörögve című filmben?
Foci közben kificamítja a bokáját
Megmérgezik
Szívrohamot kap a Mobil című film láttán
Amy Smart jó csaj?
Igen
Nem
Név:
Email:

Vetítés: 2006. október 31. kedd, 20.00 óra MOM Park
Sorsolás: 2006. október 26. csütörtök

A filmről:
Eredeti cím: Crank
Rendezte: Mark Neveldine és Brian Taylor
Főszerepben: Jason Statham (A szállító 1-2., blöff, Mobil), Amy Smart (Cool túra, Üldözési mánia, Csak barátok), Jose Pablo Cantillo (A mandzsúriai jelölt, Kés/alatt, Nyughatatlan Jordan)

Chev Chelios (Jason Statham) nem várt telefonhívásra ébred. Támolyog, gyakorlatilag nem tud mozogni, és a szíve is alig ver, nagy erőfeszítésébe kerül, hogy felvegye a mobilját. Ricky Verona (Jose Pablo Cantillo) van a vonalban, és elárulja hősünknek, hogy megmérgezte álmában: már csak egy órája van hátra.

Mint kiderül, Chev egy bérgyilkos, aki a Nyugati Parti bűnszövetkezeteknek dolgozik. Chev eddig soha nem hibázott, de a múlt éjszakai meló váratlan kudarcba fulladt. Chev ugyanis futni hagyta a célpontot: ki akar szállni, hogy új életet kezdhessen barátnőjével, Eve-vel (Amy Smart).

Most Chevnak – szó szerint – rohannia kell az életéért. Csak úgy képes lelassítani a szívét leállítani készülő mérget, ha testében folyamatosan magasan tartja az adrenalin szintet! Ahogy az óra sebesen ketyeg, Chelios nagy zűrzavart okoz Los Angeles utcáin, s mindenkit elsöpör, aki az útjába mer állni. Meg kell mentenie Eve-t, ki kell cseleznie az őt üldöző fejvadászokat, miközben meg kell találnia az ellenanyagot is, mielőtt szíve végleg feladja. De adrenalin szintje közben egy pillanatra sem eshet vissza…

Mozibemutató: 2006. november 2.
Magyarországon forgalmazza: az SPI International