Hangos idegenvezetési opcióval bővíti navigációs szoftverét az iGO navigációjáról ismert, globális autóipari beszállító NNG. 
Az új funkció a megtervezett út környezetében található nevezetességekről, érdekes helyekről audionarrációt nyújt a sofőr tempójához, preferenciáihoz igazítva. Ez online szolgáltatásokkal is összekapcsolható, így az interneten keresztül akár rögtön belépőjegy is váltható az útba eső múzeumokba, de QR-kód lehúzásával kedvezményes helyi ajánlatokat is megvásárolhatnak az utasok – mindezt az autó fejegységén keresztül.
Az NNG a projekten a magyar PocketGuide-dal dolgozik együtt. A cég okostelefonos alkalmazása 5 kontinens több mint 150 városában érhető el, a felhasználók száma meghaladja a 4 milliót. Az app előre meghatározott útvonalakon hangos idegenvezetéssel kalauzolja végig a felhasználót – ez válik most elérhetővé az autóipari partnerek számára is, hogy a beépített navigációba integrálva még különlegesebbé tegye a vezetéssel töltött időt. Az innovatív funkció a piacon még nem ismert, így a két, itthonról indult cég közös fejlesztése a következő években meghódíthatja az autóipart.
“Folyamatosan azon gondolkozunk, hogy tudunk még jobb, izgalmasabb funkciókat kínálni partnereinknek, az autógyáraknak, melyekkel még élvezetesebbé válik a vezetés nemcsak a sofőr, de az utasok számára is. Itt például több képernyőre fejlesztettük ki a megoldást, külön, gyerekeknek szóló tartalmat is elérhetővé téve, gondolva a hosszú autózással járó családi utakra is” – mondta el a fejlesztést vezető Csaba Zoltán, az NNG online termékstratégája. “Mindemellett erre a fejlesztésre azért vagyunk különösen büszkék, mert egy olyan cég lehet benne a partnerünk, amely hozzánk hasonlóan innovativitásával Magyarországról ért el komoly nemzetközi sikert” – tette hozzá.