Vágd zsebre az autós hangszórót! 2

A Las Vegas-i szórakoztató-elektronikai kiállításon (CES) a Harman Kardon, a JBL, az AKG stb. anyacége, a Harman az Infinity márkája alatt új, praktikus autós kiegészítőt mutatott be.
A Voyager Drive az olcsóbb, alacsonyabb felszereltségű autóknak kínál minőségi hangzást a műszerfalra telepíthető, 6+1 hangszóróból álló rendszerével. A Voyager Drive nagy dobása a hetedik elem, a Go névre hallgató darab ugyanis egy plug&play Bluetooth-hangszóró, amely a konzolból kipattintva magunkkal vihető, a lakástól a vízpartig bárhol használható az arra alkalmas lejátszóval, kütyüvel párosítva.
Vágd zsebre az autós hangszórót! 3
A Go a Drive konzoljára dokkolva folyamatosan töltődik, így valódi mobilitást biztosít, amikor az autón kívül használnák az elegáns, tenyérnyi hangkorongot.
A Voayger Drive a zenelejátszáson kívül képes a zenéhez igazítani az autó – vagy akár a lakás – világítását, és rendelkezik beépített mikrofonokkal is, amely a kapcsolt telefon funkcióink hangvezérlésére ad lehetőséget.
Akinek a műszerfali Voyager Drive kevés lenne, vásárolhat Drive+-nak keresztelt mobil mélynyomót is, amelyet elég berakni a csomagtartóba. A Go hangszórót a Drive+-ba is lehet dokkolni, azaz egész komoly arzenált vihetünk magunkkal, ha úgy tartja kedvünk.
Vágd zsebre az autós hangszórót! 4