Bár keveseknek adatik meg, hogy Rolls-Royce-szal furikázzanak, aki a brit luxusgyártótól vásárol autót, biztos lehet benne, hogy minden igényét kielégítik.
Akiknek mondjuk nem felel meg a “hagyományos” pezsgőzés az autóban, és inkább maguk “pancsolnának” italt a hátsó ülésen, mostantól elég kérniük.
A Rolls-Royce új kiegészítője ugyanis egy mini koktélbár, amiben a vágódeszkától a különböző keverőeszközökig és -edényekig, a mágneses rögzítésű hámozókéstől a németországi theresienthali családi üvegfúvóműhelyben, egy hónap alatt elkészülő poharakig és üvegtálcáig minden megvan, ami csak kellhet.
Koktéloznál az autóban? Itt a megoldás! 3


Természetesen a tároló sem egy műanyagdoboz: saját világítással, zárral felszerelt ládika a legjobb minőségű amerikai diófából és az autók kárpitozásánál is felhasznált minőségi bőrrel, kézműves munkával készül.
A Rolls-Royce korlátozott számú, 130 darab koktélszekrénykét kínál a vásárlóknak, természetesen az árát is megkérik: hajszál híján 10 millió forintnak megfelelő összegért juthat hozzá, aki ilyet szeretne.