Bár a head-up displayek biztonságosságáról legalábbis megoszlanak a vélemények, az ilyen szolgáltatásra vágyóknak jó néhány nagyobb gyártó és kisebb startup is kínál utólagos megoldást.
Most a Cognitive AI Technologies állt elő a saját változatával, a Carloudy névre hallgató készlettel. A gyártó ígérete szerint a piacon elsőként e-papír-kijelzőt alkalmazó kütyüjük fogyasztása nagyon alacsony, ugyanakkor a szélvédőre vetített információk mindenféle fényviszonyok mellett nagyon jól olvashatók.
Itt a legkisebb fogyasztású head-up display 1
A 17x13x1,2 cm-es, 250 grammos készülék lelke egy ARM processzor, wifi-, Bluetooth- kapcsolódási opciókkal, mikro-USB-s töltési porttal, valamint fényérzékelővel szerelik. Az eszköz iPhone 4S és Android 4.4 feletti készülékekkel kompatibilis.
A Carloudy a Bluetooth-on keresztül párosított okostelefonon a Google Mapsre támaszkodva nyújt navigációt, és természetesen sebességkorlátozásokról, parkolóhelyekről, szolgáltatókról (a tisztítótól az éttermekig) is információkat nyújt.
A fejlesztők szándékosan hagyták ki az e-mail-, SMS-, közösségimédia-értesítéseket, üzenetkezelést. 
A Carloudy kickstarteres közösségi finanszírozási kampánya hamarosan indul, a korai támogatók 179 dollárért (53 ezer Ft) juthatnak hozzá, későbbi kereskedelmi ára 259 dollár (77 ezer Ft) lehet.