Az új Opel Astrával a gyártó deklaráltan új minőségi szintre kívánja léptetni a kompakt modellt, ennek keretében választhatunk akár francia parfümgyártó által kevert illatokat is a kocsihoz.
A magyar árlista szerint 25 ezer forintos elmés újítás, a középkonzoli, 12 voltos “rápattintós” csatlakozó, a PowerFlex Adapter két extrát tud fogadni – a jövőben talán többet is -, ezek közül az egyik az AirWellness névre hallgató légfrissítő rendszer.
Te jószagú Opel Astra! 2
Egyelőre két dolog kerülhet a PowerFlex-csatlakozóra


A PowerFlexre csatlakoztatható, a magyar extralistán 15 ezres tételként szereplő illatosító kétféle aromáját – “nyugtató zöld tea” és “energizáló sötét fa” – a francia Azur Fragrances parfümcég szakemberei keverték. Az illatbetétek egy elegáns kis kazettába illeszthetők, amely aztán 5 voltos feszültségű izzószál alkalmazásával biztosítja az autó levegőjének tökéletességét.
A másik, kevésbé luxusjellegű, de annál praktikusabb PowerFlex-rátét az állítható méretű, univerzális okostelefon-tartó, amely mikro-USB csatlakozójával természetesen tölti is a kütyüt, miközben a kezünk ügyében, de a látóterünkön kívül őrzi azt. A magyar árlistán az eszköz 10 ezer forintért szerepel. 
Így mutatja be a fentieket az Opel személyre szabásért és kiegészítőkért felelős igazgatója