A hamarosan következő Tokiói Autószalonon mutatja meg a nagyközönségnek új tanulmányát, a Teatro for Dayz koncepciót, de annyi már most látszik, hogy a dizájnerek nem fogták vissza magukat.
Nem túlzás azt állítani, hogy a szögletes villany-kisautót a szelfi-generációnak készítették, ugyanis bár négy kereke van és ülni lehet benne, inkább egy nagyra nőtt kütyü, mint autó.

Mindentmutató műszerfal - de ki nézi az utat?

Az magától értetődő, hogy a műszerfal egy hatalmas LED-kijelző, amelyen a telemetriai, menet- és navigációs adatok mellett és/vagy helyett az égvilágon bármi megjeleníthető a közösségi hálózatok oldalaiig keresztül, de LED-es felületek ezen túl az ülésekre, az “ajtókárpitra” és az elő ülések hátoldalára is kiterjednek, így a bőrborítástól a pszichedelikus színkavalkádig bármit rájuk varázsolhatunk. 
A kormánykeréken és a stílusosan play és pause jelekkel ellátott gáz- és fékpedálon kívül egyetlen manuális kezelőszerv sincs odabent, a légkondi és a multimédia-rendszer természetesen hangutasítással vezérelhető.
A LED-kijelzőkből mértékkel ugyan, de kívülre is jutott, az ajtókon végigfutó sávon szintén akármi megjeleníthető, esetleg még olyan praktikus információ is, mint az akkumulátorok töltöttségi szintje…

Kattints a képre és ámulj!