Manapság már a jobban felszerelt középkategóriás autókban is ott lehet a head-up display, de az olcsóbb, régebbi modellek tulajdonosai legfeljebb utólagos kiegészítők megvásárlásával juthatnak ilyesmihez, ha igényük van rá. Igény márpedig van, így a piac szabályainak megfelelően a kínálat is létezik. 
A legújabb ilyen kütyü az Exploride, amely sok gyári megoldásnál többet kínál.
A Bluetooth-adapterrel az autó OBD-portjához csatlakoztatható, saját kis kijelzővel rendelkező eszköz természetesen képes a jármű menet-és diagnosztikai adatainak (a sebességtől az abroncsnyomásig) megjelenítésére, de ezen kívül sok egyébre is.
A hozzá tartozó okostelefonos alkalmazással navigációs utasításokat is megjeleníthet, gesztusokkal történő telefon- és VoIP-hívás- és üzenetkezelésre – szövegfelolvasással – is alkalmas, és ugyanígy, levegőben végzett kézmozdulatokkal kezelhető vele a zenelejátszás, -streamelés is. Wi-fi-hotspotként is funkcionálhat.
Az Exploride 16 Gb belső memóriával rendelkezik, amelyre a beépített fedélzeti kamera több mind 8 órányi, 720p-s felbontású videót is rögzíthet.
Az Indiegogón indított közösségi finanszírozási kampányban az eredeti 100 ezer dolláros célt messze túlszárnyalva eddig 270 ezer dollárt sikerült gyűjteni, az alapkészülék 239 dolláros (67 ezer Ft) csomagja már el is fogyott, de 269 dollárért (75 ezer Ft) még előjegyezhető a kütyü + 5 Gb-os felhő-tárhely opció.  
A sorozatgyártás decemberben indul, az első eszközöket várhatóan januárban kapják meg az időben csatlakozók.
Nem olyan rég egy nagyon hasonló HUD-os autóokosítóról is írtunk már, igaz, a legfrissebb kutatások szerint cseppet sem biztos, hogy a head-up displayek növelik a közlekedésbiztonságot.