Bár az elektromos hajtású biciklik is egyre jobban terjednek, az utólagos “upgrade”-et lehetővé tévő kütyük is megtalálhatók a piacon. 
Ilyen bővítő go-e ONwheel is, amely a láncvillára erősítve saját hengerével hajtja meg a hátsó gumit, kvázi fordított dinamóként. Az ONwheel érzékeli, amikor a bringás megkezdi a pedálozást, és automatikusan elindítja a rásegítést. 
Ennek mértéke százalékosan állítható akár a kormányra szerelt kapcsolóval, akár Bluetooth-on keresztül okostelefonos alkalmazással. Az ONwheel teljesítménye 250 W/25 km/óra és 800 W/45 km/óra közötti tartományban állítható, sebességhatár is megszabható. Ha nincs szükség rásegítésre, teljesen kikapcsolható.


A 85 dekás kütyü képes az akkumulátor töltöttségi szintje, az aktuális haladási sebesség és a rásegítési hatótáv kijelzésére, emellett a PIN-kóddal le is zárható – igaz, az utóbbi helyett talán praktikusabb egyszerűen lepattintani a rögzítőaljzatáról, a gyártó szerint pár másodperc az egész.
Az ONwheel  egy 25,2 voltos, 200 Wh-s lítiumion akkumulátorból meríti az energiát, amely a kulacstartó helyére kerülhet.
Magától értetődő, hogy a bringa alján csücsülő kütyü igen könnyen bekoszolódhat, a por, a sár csak úgy ugrik az ilyenekre, de nem gond, az ONwheel vízálló, egyszerűen folyó vízzel tisztítható. 
A go-e Kickstarter-kampányában most 499 eurós (155 ezer Ft) hozzájárulással előrendelhető az ONwheel, tervezett kiskereskedelmi ára 599 euró (190 Ft) lesz, amikor piacra kerül.