A helyzet a szokásos. A kamerákkal felszerelt londoni kerékpáros óvja saját testi épségét, elkerüli az ajtónyitási zónát. A türelmetlen autós pedig centizve kerül. Ezt pedig le lehet nyelni, oda lehet szólni, de pont ezt a célt szolgálja a kamera. Ha szabálysértés, baleset történik, lehet menni a rendőrségre, nem kell játszani az igazságosztót.

De ez valamiért mániája néhány bringásnak, és ha emberükre találnak, kész a baj. Mint két kutya ugyanazon a rongyon civakodva, képtelenek elengedni, amíg nem szakad. 
Nem vitatom az igazát, közel ment az autós, de miért nem hagyja rá, miért élezi a helyzetet? Látszik, hogy a Peugeot sofőrjére ráférne egy alapos konfliktuskezelési kurzus, de ha az első mondatnál bekerül az idióták fiókjába, és kerékpárosunk továbbhajt, nem durvul ennyire el a végére. 
A kerékpáros alap hozzáállását, és konfliktuskeresését igazolja a csatornára feltöltött többi videója is. Itt egy normális sofőrrel akadt össze, aki elismerte a hibáját, bocsánatot is kért, érthetően elmondta az álláspontját, de csak azt kapta a pofájába, hogy :”Feltöltelek a Youtube-ra!”