A tuning örültek világában nincs lehetetlen! Nem csak égésterméket kiböfögő járműveket tudnak pimpelni igényes vagy éppen elmebeteg módon, hanem kétkerekűeket is, amik károsanyag-kibocsátása kizárólag izzadtság formájában mérhető. 
Ezt a modellt például tuti, hogy a híres amerikai Pimp My Ride műsor ihlette. Komplett szórakoztató egység található a kormány közepén, TV-vel és rádióval. Az ülést bársonnyal vonták be, hogy meglegyen a teljes kényelem. 
Első ránézésre azt hihetnénk, hogy egy hűvös, elegáns fényezéssel, gyönyörű felnikkel ellátott low rider stílusú bringát látunk, de több ennél. Az egyedi kerékpárt Swarovski kristályok borítják, közel 110 ezer darab, az árába inkább ne is gondoljunk bele. 
Bringák, amik feltűnőbbek mint egy páva 3
Bringák, amik feltűnőbbek mint egy páva 4
Aztán itt egy másik, kék ékkövekkel díszített háromkerekű, aminek a felnije és az ülése 24 karátos aranyba vannak öntve. Ha egy ilyennel indulnánk neki az éjszakának tuti, hogy gyalog mennék haza.
Bringák, amik feltűnőbbek mint egy páva 5
8 hangszóró, érintőképernyős DVD lejátszó, hálózatról és akkumulátorról is működtethető multimédia központ. Egy autó extra felszereltségei is lehetnének ezek, de nem ebben a cikkben. Ezek bizony mind erre a házilag készített drót szamárra vannak felpakolva. Indulhat a csajozás! 
Bringák, amik feltűnőbbek mint egy páva 6
Az egyik legrészletesebb egyedi készítésű kerékpár, ami valaha készült, ez a Straight Clownin Low Rider. Vésett, csavartküllős felni, bordó velúr ülés, makulátlan fehér gumiabroncsok és igen komoly airbrush munka kombinációja adja a bringa különlegességét. A sárvédőkről nem is beszélve.
Bringák, amik feltűnőbbek mint egy páva 7
Bringák, amik feltűnőbbek mint egy páva 8
Végül egy forgó felnis (spinning wheel) megoldás. Ez egyrészt azért remek ötlet, mert jól néz ki, másrészt pedig menet közben úgy tűnik, mintha gyorsabban mennék, mint valójában. 
Bringák, amik feltűnőbbek mint egy páva 9