Az alkalmi szálláskiadással foglalkozó Airbnb évente egyszer-kétszer különleges programokat hirdet, melyek keretében a bérlők – még inkább a szerencsések – sztárokkal találkozhatnak, különleges élmények részesei lehetnek, természetesen bérmentve, ingyenesen.

2024 tavaszára-nyarára is indítottak hasonló, ún. Icons-akciót, többek között egy, autó- és autósport, főleg Ferrari-rajongók számára életre szóló lehetőséget – a globális szállásközvetítő cég egyebek (a pixaros Fel-t idéző, repülő házas, az idénre feltámasztott retrós X-Men-rajzfilmes, a Doja Cathez vagy a 2016-ban elhunyt szupersztárhoz, Prince-hez kapcsolódó) mellett a Ferrarihoz kötődő szállásos programot is meghirdetett.

Az ajánlat keretében a nyertes pályázó egy társával együtt a legendás olasz márka vendégeként VIP-ként vehet részt az imolai Emilia-romagnai Forma-1-es versenyen, majd a fioranói tesztpályán élvezhet néhány kört egy vörös autó ülésében, hogy aztán privát tárlatvezetést követően vasárnap este (május 19-én) a Ferrari múzeumának legmagasztosabb termében, a Győzelmi csarnokban (Sala delle Vittorie) töltheti el az éjszakát egy vörös bőrbe húzott franciaágyon.

Kattints a képre, galéria nyílik!

Ezt ki ne hagyd: a Ferrari bajnokaival aludhatsz! 1

A győztest a teljes program során a Ferrari tesztpilótája, az F1-ben két szezonban vezető, Le Mans-győztes Marc Gené kalauzolja majd személyes vendéglátóként – nem mellesleg a márkaalapító Enzo Ferrari törzshelyének számító ikonikus Cavallino étteremben elköltendő vacsora során is.

Az Airbnb friss akcióira május 8-áig itt lehet pályázni.