Színek, kárpitok, díszítőelemek gyakorlatilag végtelen kínálatából válogathat az, aki a Porsche Sonderwunsch programján keresztül rendeli meg új autóját. Pontosabban válogatnia sem kell, hiszen az 1970-es években útjára indított, majd most új lendületet vevő programban a dizájnerek azt teszik, amit az ügyfél kér tőlük.

Újra készítenek nagyon egyedi Porschékat 1

Ezt persze valahogy bizonyítani is kell, ezért elkészült a vadonatúj Panamera Turbo Sonderwunsch kivitele, egy egyetlen példányban létező minta. Utasterét majd később mutatják be – azt feltételezzük, hogy még dolgoznak rajta –, de a külső megjelenés valóban lenyűgöző.

Az autó alapvetően lila; a Leblon Violet árnyalatot kifejezetten ehhez a projekthez keverték ki, lakkjába valódi aranyfüstöt vegyítettek. Az árnyalatnyi gesztenyebarnával megbolondított festés fentről lefelé fokozatosan átmegy feketébe, majd vissza. A küszöbök és a kötények feketék.

Újra készítenek nagyon egyedi Porschékat 15

A lámpatestek és az ablakok színezettek, a kipufogó végcsövek bronzszínűek. Szintén egy új metálfény árnyalatot kevertek ki a dekorrészletekhez: ebből a keréktárcsák peremére és az oldalablakok keretére is jutott.