A járvány után ismét fellendülő idegenforgalomnak, a sporteseményeknek, koncerteknek, az újra kinyitó szórakozóhelyeknek, a home office visszaszorulásának köszönhetően több területen is új rekordot jelentő teljesítménnyel zárta az elmúlt évet a Főtaxi. A társaságnak dolgozó sofőrök által teljesített fuvarok száma az egyharmadával növekedett 2022-ben, a flotta autói pedig így összesen közel 36 millió kilométert tettek meg.

A főtaxis flotta teljes futásteljesítményének közel egyharmada kapcsolódott a reptéri forgalomhoz. A ferihegyi fuvarok száma több mint a kétszeresére ugrott 2021-hez képest, a repülőtérről szállított utasok száma pedig tavaly meghaladta az egymillió főt.

Tavaly közel minden tizedik utazást céges partnerek megrendelései alapján teljesített a Főtaxi. A vállalati fuvarok száma új rekordot döntve felülmúlta a 2019-es csúcsot is, 2021-hez viszonyítva pedig 33 százalékos bővülés következett be.

A taxisok számára a legerősebb időszaknak a péntek és a szombat éjszakák, valamint az esős napok számítanak. Az éjszakai fuvarok száma tavaly 44 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest.