Amikor a 76 éves John Hemsworth egy reggel beült az autójába, annak audiorendszere automatikusan elkezdte lejátszani a CD-lejátszóban lévő lemezt. Az első szám után azonban meglepő dolog történt: a lejátszó visszaugrott a lemez elejére, és ismét lejátszotta annak nyitó dalát. Majd még egyszer.

Az eset másnap is megismétlődött, aztán újra és újra. Az idős özvegy megpróbált átkapcsolni rádióra, a készülék azonban erről nem vett tudomást: visszaváltott a lemezre, és elkezdte az elejéről ezt a dalt:

„Amúgy szeretem Jane McDonald-ot, de teljesen kikészített a dolog.” – nyilatkozta később a férfi, aki elmondta, hogy kezdett összeomlani, és már azon gondolkodott, pszichológushoz fordul. Végül racionálisabb megoldást választott: elvitte egy szerelőhöz az autót, aki komoly küzdelmek árán, erőszakkal kiszabadította a beragadt lemezt a lejátszóból.

Pontosan nem tudni, hogy milyen hosszan tartott a tortúra. Az eset híre mindenesetre az előadóhoz is eljutott; az 59 éves énekesnő a legteljesebb együttérzéséről biztosította rajongóját. „Senkinek nem kívánnám ezt a szörnyűséget. Örülök, hogy végre mást is hallgathat az autójában, mint engem.”