Bár majd csak novembertől kapható a BMW M3 Touring, a gyár máris bemutatta a hozzá fejlesztett gyári tuningcsomagot. Így az ügyfelek késlekedés nélkül tovább finomíthatják 510 lóerős sportkombijukat.

A készlet legfeltűnőbb darabja a titán kipufogórendszer, amely a kisebb tömeg és az ércesebb hangzás mellett speciális megjelenést is eredményez. A középre rendezett, gúlába rakott kipufogóvégek összetéveszthetetlenné teszik az autó megjelenését.

Még nem kapható, de már tuningolható a leggyorsabb BMW kombi 2

Nincs M Performance csomag szénszálas aerodinamikai elemek nélkül. Ez esetben az első lökhárító környékén számíthatunk igazán meggyőző módosításokra, a splitter, valamint az oldalsó szárnyacskák hamisítatlan motorsporthangulatot teremtenek. Szintén karbon kompozitból készülnek az első kerékdob mögötti légkivezető nyílások, valamint a külső tükrök borítása, és természetesen hátul is kaphatunk szénszálas szárnyacskákat, diffúzort, valamint tetőszárnyat.

Még nem kapható, de már tuningolható a leggyorsabb BMW kombi 64

Ha már motorsport, legyen motorsport: az állítható magasságú M Performance sportfutómű nagyobb kanyarsebességeket, az M Performance fékrendszer hatékonyabb lassítást tesz lehetővé. Külön rendelhetők az M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsák, elöl 19 vagy 20 colos kivitelben, hátul egy-egy collal nagyobb átmérővel.  

Még nem kapható, de már tuningolható a leggyorsabb BMW kombi 65

Az utastérben Alcantara társul a matt kivitelű szénszálas panelekhez, a vezetés élményét stratégiailag elhelyezett térdtámaszok, az ülések hátoldalának látványos borítása, szénszálas fejtámaszdekor dobja fel, az Alcantara üléskárpitba alumínium M Performance emblémát ültettek. Szintén kérhető M Performance középső kartámasz, amelynek Alcantara borítását az imént említett embléma mellett az M GmbH jellegzetes színeiben kivitelezett öltések díszítik.

Még nem kapható, de már tuningolható a leggyorsabb BMW kombi 66