A túraautó-világkupa-győztes Michelisz Norbert és a háromszoros kamion-Európa-bajnok Kiss Norbert is látható lesz a Hungaroringen június 11-12-én tartandó Super Racing Fesztiválon. Az egész hétvégén ingyenes lesz a belépés a nézőtérre, a hétvégi paddock-bérlet ára pedig 5000 forint lesz.

A WTCR (Tassi Attila személyében még egy magyar résztvevője biztosan lesz a sorozatnak) és a kamion-Európa-bajnokság futamai mellett betétfutamként láthatják a nézők az elektromos TCR-sorozat (amelyben Michelisz szintén rajthoz áll), valamint az elektromos formulaautó-bajnokság, az ERA versenyeit.

“Ha jól emlékszem, az első WTCC-s év is ingyenes volt a nézők számára, talán ennek is köszönhető, hogy hatalmas embertömeg és leírhatatlan hangulat volt a versenypályán, a mai napig felejthetetlen pillanatokkal. Nehéz szavakkal leírni, ami akkor a Ringen történt, így mindenkit csak arra buzdítok, hogy ha volt már itt, akkor jöjjön megint, ha pedig nem, akkor próbálja ki” – mondta Michelisz.

“Nagyon örülök, hogy folytatódik a szép hagyomány a Super Racing Fesztivállal, és hogy újra nagy, közös versenyhétvége lesz a Ringen” – nyilatkozta Kiss Norbert. “A tavalyi hazai verseny jól sikerült, volt egy kis technikai hibánk, de kimozogtuk, és nagyon gyorsak voltunk, maximálisan kiaknáztuk a hazai pálya előnyét. Szeretnénk ezt megtenni az idén is.”