Egy tisztán elektromos hajtásra átépített, 70 éves sportkocsi még azokban a körökben is különlegességnek számít, akiknél a pénz nem akadály. Márpedig az év celebesküvőjén mindkét családnak van mit a tejbe aprítania. Beckhamék nettó vagyonát 450 millió dollárra teszik, a Peltz-család ennél közel négyszer többet, 1,7 milliárd dollárt ér, de különböző filmszerepeik, illetve modellkedéseik nyomán a fiataloknak, Brooklyn Beckhamnek és Nicole Peltznek is van jó pár millió dollárja már a bankszámláján.

Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham 1
Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham 2

Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham

Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham

Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham 16
Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham 17
Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham 18
Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham 19
Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham 20
Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham 21
Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham 22
Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham 23
Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham 24
Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham 25
Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham 26
Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham 27
Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham 28
Fotó megosztása:

Ennyi pénzért akár bármit is meg lehet vásárolni, a Lunaz gyártmányai azonban nem bármik, hanem tökéletesen restaurált, ikonikus veterán luxusautók (Rolls-Royce-ok, Jaguarok, Range Roverek és így tovább), amelyeket modern elektromos hajtáslánccal tettek társadalmilag és környezetvédelmileg kompatibilissé. Egy ilyen autót ajándékozott az ifjú párnak David Beckham, aminek az a pikantériája, hogy David társtulajdonos a manufaktúrában.

Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham 29

Az autó természetesen egyedi gyártás, de ez nem nagy kunszt: a Lunaznál magától értetődő, hogy mindenről az ügyfél dönt. Beckham egy diszkrét világoskék árnyalatban kérte az 1954-es gyártású Jaguar XK140 roadstert – a színnek saját nevet is adtak, ám azt nem árulták el, hogy mi az. Mindenesetre a világos krémszínű belső jól harmonizál a karosszéria tónusával.

beckham-lunaz

Bár a Lunaz gyártmányainál a kapcsolók és műszerek eredetiek, funkcionalitásukat és működésüket mindig a XXI. század igényeihez hangolják. A fékeket, a futóművet és a kormányművet is lecseréli a Lunaz, így veterán járműveik vezetéséhez nem kell nagyobb tudás és gyakorlat, mint amivel napjainkban egy átlagos autóvezető rendelkezik.

Saját gyárából választott nászajándékot fiának Beckham 31

Beckham egyébként tavaly nyáron lett a Lunaz részvényese, a cég azóta megduplázta alkalmazottjainak számát. A luxusautók felújítása egyébként amolyan melléktevékenység a cégben: ennél sokkal nagyobb munkát jelent a különböző haszonjárművek elektromos hajtásra történő átalakítása. David Beckham tehát akár villanymotoros kukásautót is ajándékozhatott volna a fiataloknak, de talán jobb így.