A brit David Brown Automotive manufaktúra először az Aston Martin GB5 hangulatát idéző, valójában Jaguarból épített Speedback GT megépítésével tette fel magát az autógyártás térképére, majd a közelmúltban elkezdték forgalmazni a klasszikus Mini Morris feljavított kiadásaként tálalt Mini Remastered különlegességet.

Minden a zenéről szól ebben az autóban 1

Ebből a modern veteránból most hatvan darabot a szintén brit, szintén nagyon tradicionális Marshall erősítőmárka arcára formálva gyártanak le, így ünnepelve az utóbbi hatvanadik születésnapját.

Minden a zenéről szól ebben az autóban 67

Az alkotók nem érték be az egyedi fekete-arany színvilággal (ami a féknyergekre, a hűtőrácsra és a keréktárcsákra, valamint a teljes belső térre is kiterjed), speciális matricákkal, exkluzív plakettekkel és igényes hímzésekkel.

Minden a zenéről szól ebben az autóban 68

A csomagtartóból egy gitárerősítőt, mellőle Bluetooth-hangszórót húzhatunk elő, a kesztyűtartóban kialakított konzolon a márka legújabb aktív zajcsillapítós Bluetooth-fülhallgatói állnak az ügyfelek rendelkezésre. A fedélzeti audiorendszert is feljavították.

Minden a zenéről szól ebben az autóban 69

A pedálok mintázata a klasszikus kazettás magnók kezelőszerveit idézi, az ajtókárpitokat pedig a Marshall erősítők karakteres hangszóróborítása ihlette.

Minden a zenéről szól ebben az autóban 70