A floridai Orlandótól mindössze egyórányira található a Kennedy Űrközpont, a NASA egyik legfontosabb bázisa. Nem véletlen, hogy pont innen kapott megrendelést egy űrhajózási tematikájú egyedi autó legyártására a Bentley.

A világűrbe vágyik ez a Bentley 1
A világűrbe vágyik ez a Bentley 2

A világűrbe vágyik ez a Bentley

A világűrbe vágyik ez a Bentley

A világűrbe vágyik ez a Bentley 14
A világűrbe vágyik ez a Bentley 15
A világűrbe vágyik ez a Bentley 16
A világűrbe vágyik ez a Bentley 17
A világűrbe vágyik ez a Bentley 18
A világűrbe vágyik ez a Bentley 19
A világűrbe vágyik ez a Bentley 20
A világűrbe vágyik ez a Bentley 21
A világűrbe vágyik ez a Bentley 22
A világűrbe vágyik ez a Bentley 23
A világűrbe vágyik ez a Bentley 24
Fotó megosztása:

Az alapot a Bentley Bentayga Speed adta, amely 635 lóerős, 900 Nm-es 6.0 W12-es turbómotorjával, 306 km/órás végsebességével és 3,9 másodperces 0-100 km/óra gyorsulásával hitelesen játssza az űrrakétát. A Cypress-sötétszürke fényezés a nyers fémfelület illúzióját kelti, a díszítőelemek krómozás helyett fekete felületkidolgozást kaptak, a szénszálas aerodinamikai elemeket pedig narancssárga szegély díszíti.

A világűrbe vágyik ez a Bentley 25

Az utastérben a megvilágított küszöbbetéteken a naprendszer tűnik fel, a műszerfalat Galaxy kőpanel borítja (ez csak nevében idézi az űrt, valójában Indiából származó, 200 millió éves kőzetből készítik), ezt pedig a kívülről már ismert narancssárga szegély választja el a műszerfal alsó részétől.

A világűrbe vágyik ez a Bentley 26

Az ajtókon, a váltókaron és a kormányon is narancssárga dekor látható, ahogy az üléseket és a padlószőnyegeket is ez a szín díszíti. A hangszórórácsok selyemfényű fekete színűek, a műszerfal alapárnyalatai szintén a végtelen semmit idézik.

A világűrbe vágyik ez a Bentley 27