Tilos megállni február 23-án 18 órától február 27-én 6 óráig az Andrássy út páros oldali szervizútján a Vörösmarty utca és a Csengery utca között, valamint a Csengery utca mindkét oldalán az Andrássy út és az Aradi utca között.

Szintén tilos megállni február 25-én 15 órától február 27-én 6 óráig az Andrássy út mindkét oldali szervizútján az Oktogon és az Izabella utca között, az Aradi utca páratlan oldalán a Csengery utca és a Vörösmarty utca között, a Vörösmarty utca mindkét oldalán az Aradi utca és a Hunyadi tér között, valamint a Csengery utca mindkét oldalán az Andrássy út és a Hunyadi tér között.

Február 24-én 14 órától február 27-én 6 óráig lezárják az Andrássy út páros oldali szervizútját a Vörösmarty u. és a Csengery u. között. Február 25-én 15 órától február 27-én 6 óráig lezárják az Andrássy utat (szervizút is) az Oktogon és Izabella utca között, az Eötvös utcát az Andrássy út és a Szófia utca között, a Csengery utcát az Aradi utca és a Hunyadi tér között, a Vörösmarty utcát a Hunyadi tér és az Aradi utca között, valamint az Andrássy út főpályáját a Kodály körönd és az Izabella utca között.