Súlyos autóbalesetbe keveredett Arnold Schwarzenegger amerikai idő szerint a péntek délutáni órákban. Az elsődleges vizsgálatok alapján a 74 éves Golden Globe-díjas színész, testépítő, üzletember és politikus hibázott a Los Angelesben történt balesetnél, mivel úgy kanyarodott volna balra, hogy neki még pirosat jelzett a lámpa – írja a TMZ.

Schwarzengger így a GMC Yukon óriás SUV-val egy piros Toyota Prius tetején kötött ki. A Toyotában ülő női sofőr komoly sérüléseket szenvedett, helyszíni tudósítások szerint vérző fejjel szállították kórházba, de nincs életveszélyben. Schwarzenegger ettől függetlenül aggódik érte, és elmondása szerint amint lehet, meglátogatja őt a kórházban.

A színész nem sérült meg, és ugyan nem bírságolták meg, egyelőre nem is zárták le a körülmények vizsgálatát, de a rendőrség máris elvetette, hogy bármelyik sofőr alkohol vagy kábítószer befolyása alatt állt volna.

A BBC hozzáteszi, Schwarzenegger szóvivője is megerősítette a baleset tényét, ezt az egyik helyszínen készült kép ugyancsak alátámasztja.