Jöjjenek gyorsan, a házam előtti gyepen megerőszakolnak egy nőt! – hívta a rendőrséget egy kétségbeesett nő az észak-angliai Blackburnben. A helyszínre érkező járőrre meglepetések egész sorozata várt.

A jó hír az volt, hogy a nő egyáltalán nem esett erőszak áldozatául, hanem szabad akaratából szerelmeskedett – ezzel viszont vétett a közszemérem ellen, így letartóztatták.

Közben az is kiderült, hogy a párocska a személyleírás alapján megegyezett azzal a két emberrel, akik nem sokkal korábban parkoló autókat próbáltak kinyitni – sikertelenül. Vélhetően ez a kudarc sarkallta őket arra, hogy olyasvalamivel próbálkozzanak, ami nagyobb sikerélményt ígért.

A személyes adatok ellenőrzésekor pedig arra is fény derült, hogy visszaesőkről van szó: mindkettőjüket büntették már meg nyilvános meztelenkedés miatt, a férfi ellen pedig autók fosztogatása miatt is vádat emeltek korábban.

A nő annak ellenére felfogta tetteinek súlyát, hogy kábítószer és alkohol hatása alatt állt. Bocsánatot kért az intézkedő rendőröktől, és elmondta, hogy tulajdonképpen őt is sokkolta volna a látvány.

Az ügy tárgyalásán a nő védőügyvédje elmondta, hogy védence szorgalmasan jár az elvonókúrára, és mivel időközben teherbe esett, mindent megtesz annak érdekében, hogy rendbe szedje az életét.