Fa dőlt az úttestre az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Ácsnál, a 81-es főúton, Keréktelekinél és Mezőörsnél is szintén kidőlt fa okozott forgalmi akadályt.

A 10-es főúton Nyergesújfalunál közlekedési lámpát szakított le a szél, Zsámbéknál egy tíz méter magas fa dőlt az útra, Bábolnán pedig a Tessedik Sámuel utcában egy húszméteres fa villanyvezetéket szakított le.

Budapesten, a XIV. kerületi Öv utcában egy nagy méretű fa dőlt az úttestre, míg Kispesten, a Deák Ferenc utcában azért kérték a tűzoltók segítségét, mert egy tízméteres faág letört és megrongált két járművet. A XX. kerületben egy felújítás alatt lévő üzlet tetejéről szakította le a lemezfedést a viharos szél.

A legtöbb bejelentés Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Pest megyéből, valamint a fővárosból érkezett.

Győrben, a Köztelek utcában két autóra faágak zuhantak, a tűzoltók távolították el. Az 1-es főúton Mosonmagyaróvárnál az úttestre dőlt egy fa, amelynek nekihajtott egy teherautó. A tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt. Az 51-es főúton Áporkánál fa dőlt egy autó elé, a gépkocsi lesodródott az úttestről. A 84-es főúton Újkérnél egy harmincméteres fa kidőlt. Kigyulladt az aljnövényzet a 85-ös főúton Rábatamásinál, miután egy kidőlt fa villanyvezetéket szakított le, a tűzoltók eloltották a lángokat.