Két új karosszériaszín jelenik meg a Corolla kínálatában: ha valaki nem épp a platinafehér gyöngyház fényezést vagy az ezüstmetál árnyalatot kéri, kívülről nehéz lesz megállapítani, hogy a 2022-es évjáratú kivitellel van-e dolgunk. Indítsuk azonban csak be az autót, és kapcsoljuk be a multimédia rendszert, mindjárt kiderül, hogy mikori gyártású az autó.

 

Megújul a Toyota Corolla 1
Megújul a Toyota Corolla 2

Megújul a Toyota Corolla

Megújul a Toyota Corolla

Megújul a Toyota Corolla 6
Megújul a Toyota Corolla 7
Megújul a Toyota Corolla 8
Fotó megosztása:

Az eddig használatosnál 2,4-szer gyorsabb processzorral felszerelt infotainment rendszer ugyanis gyorsabban reagál a parancsokra. A 8 colos érintőképernyőn keresztül egy sor intelligens, online funkció érhető el. Új például a hangfelismerő rendszer, amely immár a természetes beszédhangot is megérti, így a felhasználó a maga természetes beszédstílusában utasíthatja a Corollát a multimédiás rendszer kezelésére, vagy egyéb fedélzeti funkciók (pl. ablakemelők) működtetésére. A Corolla mostantól vezeték nélkül képes kapcsolódni az Apple márkájú okostelefonokhoz – az Android Auto integrációhoz vezetékes kapcsolódás kell.

Megújul a Toyota Corolla 9

Az opciós felhő alapú navigációs rendszer folyamatosan frissülő forgalmi információkat kínál. Az adatok beépített adatkommunikációs modulon keresztül érkeznek a rendszerbe, a folyamat nem jár adatforgalmi költségekkel. A fedélzeti szoftverek mostantól vezeték nélkül frissíthetők.